ИЗОЛАЦИИ

Качествено изпълнение на топлоизолации

Топлоизолации | Саниране на Сгради и апартаменти! Всичко от света на топлоизолацията
Вижте Оферта за Топлоизолация .

Каква е цената за топлоизолация на апартамент?

Споделяме с Вас уважаеми посетители и наши клиенти, наша публикация по темата, която се надяваме да Ви даде повече яснота и решителност в избора на фирмата ни за изпълнител на вашата топлоизолация:

fasada+fibran-firma-toploizolacii-cenaУважаеми посетители и бъдещи клиенти на фирма за топлоизолация Енерджи Хаус ЕООД – в настоящата публикация ще ви дадем насока за цената на топлоизолацията на апартамента Ви. В приложените примери ще заложим полагането и изпълнението на топлоизолацията на домовете Ви от алпинисти и ще заложим в цената на топлоизолацията висококачествени Български материали ( ние от фирмата за топлоизолация в гр.София – Енерджи Хаус ЕООД вече седемнадесет години предлагаме надеждни и качествени топлоизолации с именно Българските материали и нямаме НИТО ЕДНА рекламация за изпълнените хиляди топлоизолации)

Как се формира цената за топлоизолация на апартамент?

Формирането на крайната цена за вашата надеждна топлоизолация за жилището, апартамента Ви се формира на базата на следните основни принципи:

  1. В цената на топлоизолацията се калкулира сложността на достъп – възможно ли е изпълнението на бъдещата топлоизолация да се осъществи от алпинисти или ще трябва да бъде издигнато фасадно скеле за топлоизолации
  2. В ценообразуването влиза и подбора на най-добрия за вашия апартамент топлоизолационен материал, в повечето случай това е топлоизолацията Неопор, в други случай клиентите ни се спират на фасаден стиропор, както и на екструдиран пенополистирол под търговска марка Фибран или Фибростир – за Българския пазар
  3. При определянето на крайната цена за топлоизолацията на апартамента Ви се взима предвид и услугите по изпълнение на обръщане на прозорци, както и евентуалните монтажи на водопредпазни козирки над топлоизолация, специални цветови изисквания и изпълнение
  4. В цената на топлоизолацията се начислява също така, труда на нашите качествени монтажисти на изолации, ако ще се изгражда скеле и разбира се транспорта на материалите до апартамента който ще топлоизолираме!

Не губете време, пари и нерви – свържете се още сега с нас за да изготвим вашата актуална и реална оферта за топлоизолация!

След като имаме основните параметри по качественото ценообразуване ( след безплатен оглед за територията на гр.София ) пристъпваме към подписване на договор с всеки наш клиент, с нашата вече седемнадесет годишна история сме се убедили, че честността и коректността са най-важните и основни фактори при изпълнението на която и да е от предлаганите от нас строителни услуги. След подписване на договора, пристъпваме към организацията на строителната площадка и доставка на нужните топлоизолационни материали за вашата топлоизолация на жилището Ви.

Примерни цени на топлоизолация на апартаменти:

В настоящата примерна форма ще ви запознаем с ориентировъчните цени за надеждна и истинска топлоизолация на апартамента Ви
 

Цена за топлоизолация на панелен апартамент състоящ се от две стаи и кухня – топлоизолацията на този тип апартаменти включва полагане/изпълнение на топлоизолация на три стени – това са стената на спалнята, стената на дневната и стената на кухнята ( като описаната цена е за остъклен външен кухненски балкон ) Ориентировъчната квадратура за топлоизолация на този тип апартаменти е около 20-22 квадратни метра ( със застъпване на горната и долната бетонова плоча ) и около 15 (петнадесет) линейни метра в това число – обръщане на прозорци и монтаж на козирки над топлоизолацията на стените на дневната и спалнята.
Цената за топлоизолацията с Неопор за един двустаен панелен апартамент е около 900 (десетстотин) лева с включено абсолютно всичко описано по-горе и изпълнено за срок до два работни дни позволяващи работа по полагане на топлоизолация на апартамент.

Крайна цена за топлоизолация на тристаен панелен апартамент се определя по следния начин

Цена на топлоизолация на панелен тристаен апартамент състоящ се от две спални, дневна и кухня – топлоизолацията на този тип апартаменти включва полагане/изпълнение на топлоизолация на четири стени ( като зависи дали е краен с калкан или е вътрешен с по две стени от страна на блока, ние ще дадем ориентировъчна цена за топлоизолацията на този вид апартаменти които са вътрешни) – стените които се топлоизолират са стената на двете спални, стената на дневната и стената на кухнята ( като описаната цена е за апартамент с две тераси от които едната с остъклен външен кухненски балкон ) Ориентировъчната квадратура за топлоизолация на този тип апартаменти е около 38-40 квадратни метра ( със застъпване на горната и долната бетонова плоча ) и около 25-30 линейни метра в това число – обръщане на прозорци и монтаж на козирки над топлоизолацията на стените на дневната и спалнята.

Цената за топлоизолацията с Неопор за един тристаен панелен апартамент е около 1700-1800 (хиляда и седем, осемстотин) лева с включено абсолютно всичко описано по-горе и изпълнено за срок до четири работни дни позволяващи работа по полагане на топлоизолация на апартамент.

Цената за изпълнение на топлоизолация на тухлен апартамент се определя след безплатен оглед за територията на град София, поради строгата индивидуалност на всеки един тухлен жилищен блок!

За изпълнение на топлоизолация на който и да е апартамент, не си губете времето в избор на фирми фантоми които уж предлагат евтини цени за топлоизолация, доверете се на сигурността и надеждността на изпълнение на вашето бъдещо саниране на жилището Ви! При каквито и да е възникнали въпроси или при желание за конкретна и точна оферта за топлоизолация не се колебайте и се свържете с фирмата за топлоизолация – телефон на мобилна група за безплатни огледи и изготвяне на оферти за град София

Искате повече яснота за индивидуалните цени на топлоизолация за квадратен метър – посетете нашия основен сайт и се запознайте с актуалните ни цени за топлоизолация като последвате връзката!

С пожелание за успешна съвместна работа – Д. Петков, управител на фирмата.

Статията може да бъде прочетена и в сайта ни toploizolacii.eu. Линк към публикацията: Цена за топлоизолация на апартамент

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply