ИЗОЛАЦИИ

Качествено изпълнение на топлоизолации

Топлоизолации | Саниране на Сгради и апартаменти! Всичко от света на топлоизолацията
Вижте Оферта за Топлоизолация .

Posts Tagged ‘финансиране на топлоизолация’

Имаме удоволствието да ви съобщим за нашата нова УНИКАЛНА за България услуга – Топлоизолация на кредит

Ние от фирма за изолации Енерджи Хаус ЕООД Въведохме този революционно нов модел за работа – Топлоизолация на кредит . Вече от 10.07.2012 г това е факт – Ние ви предлагаме нашата супер адаптивна услуга към вашите нужди – изпълнение на топлоизолация на кредит с финансиране до 9 (девет) месеца.

През тези 9(девет) месеца през които вие изплащате вашата нова топлоизолационна система тя вече работи за вас и изплаща вашите пари, тоест вече изплащате кредита от спестените пари от топлинна енергия – умно нали ? Тази уникална услуга е заслуга на нашия управител г-н Добрин Петков които и за миг не е спрял да мисли как да подобри живота и уюта на всички ни. Бедете от първите възползвали се от нашата нова услуга – Топлоизолация на кредит и ще получите допълнителните отстъпки за нови клиенти. Не губете време – започнете сега конфигурирайте вашата оферта за топлоизолация и отбележете че желаете кредит.

КРЕДИТ ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

От своя страна ние обещаваме 99 % одобрени искания за топлоизолация на кредит. Нямате пари сега за вашата топлоизолация утре ? Няма проблем ние стартираме с НУЛЕВО плащане вашата топлоизолация на кердит